Regnigt parkbesok

Igar tog jag med Linda till Tokyo Imperial Gardens ostra del (som ar oppen for allmanheten) for en regnvat sondagspromenad i den valskotta parken. Regnet medforde dock till att det var lite folk som var ute och rorde pa sig, vilket givetvis kandes som en fordel. Vi tittade pa japansk tradgardskonst (valkuperade barrtrad), slottsruiner (det finns en grund av ett nedbrunnet palats att beskada) och japansk malarkonst fran 1600-talets Edo-period.


68945-113
De grona fargerna forstarktes av regnet


Pa kvallen tittade vi pa rysaren mellan Japan och Kroatien. Tyvarr blev det bara oavjort (Japan spelade dock klart battre), vilket innebar att de bla samurajerna maste spoa Brasilien for att ga vidare. Nippon ganbatte!

Pa tal om att heja pa sitt lag sag jag under gardagen ett program pa japanska tv dar olika personer pa olika platser i Japan (alltifran Hokkaido ned till Okinawa) pa ett slags rituellt vis badade i forsande vattenfall och stelfrusna ropade just "heja Japan". Anything for the team...

Idag ar det dock sol och riktigt kvavt. Jag har fatt ett jattebra enkatsvar av en tysk ekonom till exjobbet och ett cykelparkeringsplastillstand (som ar begransade till antal och lottas ut). For att citera Homer Simpson: "Wohoo!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback