Ett par lankar

http://namacha.jp ar en popular dryck som det ofta gors reklam for pa tv. Pa hemsidan kan man se deras pandamaskot tala varmt om atervinning av PET-flaskor bl a.

Ni som gillar spel kan kolla in http://jp.shockwave.com/games, dar det finns gott om gratis javaspel.  

For er Hello Kitty-lovershar jag en lank, http://www.sanrio.co.jp/english/harmony/harmony.html, som gar till Harmony Lands hemsida. Harmony Land ar en nojespark med Sanrios miljardkoncept (Hello Kitty m a o) som tema. Jag kan tillagga att jag i tunnelbanan aven har sett reklam for en Hello Kitty-musikal.

Vill man ga pa musikal i Tokyo finns det en hel del alternativ. Bade CATS och Phantom of the Opera har egna lokaler for sina forestallningar. Se http://www.shiki.gr.jp/siteinfo/english/theatres.html for info om ett par musikalalternativ.

Pa tal om miljardindustrier for barn och nojesparker, Disneyland finns som bekant aven i Tokyo: http://www.disneyland.jp.

Kommentarer
Postat av: Therese

Läste att man i Japan också har Hello Kitty bröllop. Hello Kitty är väldigt populär här i Madrid också , här finns minst 3-4 Sanrio-affärer. Fast här är det mest barn som har Hello Kitty saker. I Kina och Hong Kong såg man ofta vuxna med Hello Kitty väskor och tröjor , tror det är så även i Japan

Postat av: Nina

jag hittade din och lindas blogg på nätet och det är dem bästa någonsin!:D
keep it up

2006-12-07 @ 10:24:10
URL: http://ninaight.blogspot.com
Postat av: Robin H

Tjena! Bra blogg som fasen!
Vet du vad det kostar att gå på disney i japan? Svara gärna som kommentar i mon blogg, MVH

2007-07-25 @ 16:03:59
URL: http://epitaph.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback